O nama

Home » O nama
Ovom prilikom želimo Vas upoznati sa novom ponudom, atrakcijom, prvom ove vrste u Hrvatskoj. Ponuda su – NOVI – izleti u Baški sa novo izgrađenim brodom “Sea Aquarium” – Explorer. Brod je izgrađen je u Hrvatskom brodogradilištu Tehnomont – Pula i ima apacitet od 120 osoba. Dozvolite nam da Vas upoznamo sa Brodom “Sea Aquarium” koji ima 3 – palube.
Paluba 1 je podvodni salon “Sea Aquarium”koji služi za razgledavanje podmorja i show-a sa roniocem, (atrakcija za cijelu obitelj). Opremljen sa klima uređajem, 28 prozora i stolicama za 42 osobe. Sve za maksimalnu udobnost i uživanje.
Paluba 2 je glavni salon putnika u kojemu se nalaze 2 plazma TV, klima uređaj, bar sa kuhinjom, stolovima i sjedalima za 64 osobe. Stereo i video sistemi sa mogućnošću priključenja lap-top računala za prezentacije proizvoda ili business-a, plazma TV može poslužiti kao monitor. Atraktivno za održavanje promocija proizvoda ili business sastanka. U zadnjem dijelu glavnog salona nalaze se 2 umivaonika sa WC-om i tuševima sa slatkom vodom.
Paluba 3 sunčana paluba je za ljubitelje sunca opremljena sa stolovima i sjedalima za 62 osobe. Djelomicno je pokrivena sa tendom, za one koji žele biti u hladovini. Tu je i kormilarnica opremljena sa najnovijim instrumentima za navigaciju, veoma interesantno za goste svih dobi.
Krmena paluba – na brodu Aquarium je i platforma na krmi gdje se nalaze 2 skale za ulaz i izlaz iz mora te 2 tuša sa slatkom vodom. Veoma atraktivno i interesantno za grupe – RONIOCA jer mogu tuširati sebe i opremu sa slatkom vodom po izlazu iz mora.